Nåja

Jag har varit väldigt lat på senaste, inte orkat skriva. Ligger i sängen och är sjuk just nu så jag lär väl inte vara så aktiv idag heller :) Har dessutom ingen dator att använda så tack Steve Jobs för min ljuvliga IPhone <3 Som dessutom måste lagas! Ska fixa det, it has to be done..

Omnomnom

Filmmys

Tjatja. Sitter här i min gråa soffa med mjukisfilten och myser framför scrubs på 6an. Har just haft filmkväll med min baby och kissemissarna <3 Blev en film som heter Grey, var väldigt bra också! Gillar såna där survival-vinter filmer. Hatar vintern annars men på film är det alright ;) Favoriten av såna filmer är ju helt klart Day afterTomorrow, älskar den idag och för alltid!!
Jaja, gotta slappa lite innan jag ska lägga mig. Jobb imorgon ju! ^^

Wiho

Long time no see! Inte varit aktiv på ett tag eftersom jag jobbat en del :) Detta är min första vecka med eget schema, börjat jobba på "riktigt" nu :D Och det gillar vi!
Är på väg till jobbet nu i alla fall, har varit inspirerad av det fina vädret hela dagen! Så jag bestämde mig för att uppdatera den gamla bloggen lite, så ni vet att jag lever :)

Spotify får underhålla mig tills jag börjar klockan 14.00, tills dess får jag väl gå runt på birsta och chilla lite ^^ Kom in och besök mig vettja!

RSS 2.0