Gud hör bön!

Åh jag är så glad right now. Ing-Marie är satmaran som ständigt klagar och skäller ut mig för allt jag gör fel (även då jag inte gjort något fel). Hon har ju varit oförskämd mot James också. Men nu är det slut på dom tiderna. Jag kan ju inte tro att den nya damen är nå värre, så jag är glaaaad! IKVÄLL FIRAR VI!



Kommentarer
Slynan

Haha vad har hon skällt på? :P

2011-04-28 @ 16:34:31
emelie

1. Hon sa att folk (=hon såklart) hade klagat på att jag tydligen tvättar kläder åt t.ex mina föräldrar. Hon påpekade att man inte har så mycket tvätt om man bor ensam. Men då sa jag att dom har väl en egen tvättmaskin, och det blir lite mer tvätt när det var 3-4 veckor sedan man tvättade sist.



2. Hon skällde ut mig för att jag inte städat tvättrummet + torkrummen och hon trodde väl att jag tänkte skita i det. Och då var min tvättid inte ens slut så jag fattar inte varför hon ska skälla innan jag ens är klar med tvätten. Städar ju efteråt såklart, bitch!



3. Fick en utskällning över telefon när jag skrev ett fint litet brev (inkluderade t.o.m en smiley)och frågade föreningen varför inget hade gjorts åt det fulla sopnedkastet. Inte fräscht att spara soppåsar inne i lägenheten i över en vecka bara för att det är stopp. Då ringde hon och lämnade ett meddelande på min mobil om att jag måste knacka dörr och fråga grannarna vem av dem som "kastat stopp" i sopnedkastet, för det var ju tydligen mitt jobb.. Hon var så arg att rösten var skakig, tur att jag inte svarade ><



4. James var på väg ner i matkällaren för att hämta nån grej, och då var Ing-Marie där och frågade riktigt surt vem han var och vad han gjorde där. Hon trodde väl inte att han bodde i byggnaden. Men då sa han att han bodde med mig och han skulle in i skåp 30. Då sa hon typ, "Nej det tror jag inte" (eftersom vi skulle haft skåp 1 pga lägenhetsnummer men det var upptaget så det är ingen vidare ordning där nere). Och då stod hon och kollade på medans han låste upp skåpet, och eftersom det funkade fint så blev det iaf tyst på henne :p

2011-04-28 @ 22:49:56
URL: http://lulubell.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0