Anime Planet

Loggade precis in på mitt anime-planet konto för att uppdatera alla serier jag kollar på osv, så märkte jag en funktion som heter badges som man samlar på sig. Hade tre sidor som med bland annat badges för alla tre år jag varit medlem, alla serier jag betygsatt och sett samt alla karaktärer jag gillat/ogillat. Så såg jag en sak på sista badge sidan som Tessan nog kommer uppskatta, haha asgarvade då xD Näst sista badgen ♥


Wiho här är min profil för er nyfikna, inte uppdaterat bilder eller nåt sedan jag bodde i Indal xD

Musik

Dessa underbara låtar får mig att vilja spela instrument! ♥


Jan A.P. Kaczmarek - Neverland [Piano Variation in Blue]


Andy McKee - Rylynn


April Divine - Redemption


Yellowcard - Believe

Skitskitskit och åter skit

Skitmorgon, skitliv. Jag har fått två sms idag om att Net1 har kollat mina kreditupplysnignar, vilket dom gör om man ska teckna avtal eller så. Och då fattar ju inte jag vad fan dom har för fel i huvudet för redan två dagar efter jag skrev på det jävla papperet på domus så ringde jag och sa upp allt skit, då skulle dom skicka en retursedel som inte kommit än. Jag ringde dessutom och kollade upp det dagen efter. Så om jag sagt upp den där skiten, varför i helvetet ska dom då kolla mina kreditupplysningar? Blir så jävla stressad över denna röra. Det sista jag vill ha är en räkning på ett mobilt bredband jag inte ens kommer använda. Så jävla less, skithögar som jobbar på net1 iaf. Om jag inte får den jävla retursedeln med posten idag så måste jag ringa IGEN och typ skälla ut idioten som svarar. Hoppas det inte kommer behövas.

Morsdag!

Ja, igår var det morsdag! Gick först och främst ner till mamma och pappa för att se hur de skulle göra idag. Dom skulle åka ut till farmor och äta middag, och jag skulle följa med James upp till Örnen. När mamma kommit hem från mormor och morfar tog jag med henne upp till blomsterbutiken här i Timrå för att köpa en morsdagspresent. Hon valde en hjärtlykta som man hänger upp, och jag valde två små lila grejer man har i blomkrukan. Dom var så söta så vi fick en var :p Efter dem hade åkt till farmor så skulle ju jag och James också göra oss klara innan vi gick, så det blev en till tur till blomsterbutiken. James köpte en jättefin blomma till Rachelle som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, och jag köpte en Kalla till mina fina mamma så hon fick en överraskning iaf :) Lämnade den på deras matbord så hon fick den när hon kom hem.

Uppe hos Rachelle vankades det grillning med ris, potatissallad, caesarsallad och vanlig sallad. Vin/öl/saft till maten och panacotta till efterrätt :p James lyckades till och med lura med sig resterna hem som han smaskade på till kvällsfika xD Busigt! Som vanligt var man riktigt trött när dagen var slut :p

Kalas!

Lördagen bestod av, som jag skrivit tidigare, Birsta shopping med mamma och kalas uppe på Örnen. På kalaset bjöd Rachelle på tacos och en choklad efterrätt med jordgubbar och kolasås, smaskigt! Det var presentöppning och lekar på g efter det. Jag och James försökte planera lite saker man kunde hitta på, lekar alltså. Och de enda jag vet är ju de vi gjorde första året på medieprogrammet. Så vi förberedde några lekar, inte så många men de räckte resten av kvällen. Var rätt svårt att komma på lekar så vi var duktiga i alla fall!
  • Man har ett snöre med en nål hängandes från baken som man ska doppa i en flaska.
  • Man ska suga fast ett kort från en kortlek i munnen och ge det till personen bredvid.
  • Stövelkastning.
  • Tjejerna kunde den här leken sedan tidigare, den hette typ "Här kommer vi!".

PotC4

Japp, i fredags blev det bio med min prins James, hans bror Vincent och mina två bröder Micke och Niclas! Om ni inte förstår rubriken så såg vi nyaste Pirates of the Caribbean filmen, och ingen av oss tyckte den var särskilt bra. Vi hade väl kanske lite för höga förväntningar. Den var inte lika bra som de tidigare tre tyckte vi iaf :p Redan i reklamen blev jag istället skitsugen på att se den nya Xmen filmen som kommer ut i början av juni! Men pengarna vill inte att jag går på bio igen på ett tag :p

Sushi och China market

Nu ska vi se om jag kan komma på vad vi gjort här i veckan eftersom det har varit så lite tid att sitta vid datorn nu i helgen. I onsdags for vi i alla fall in till stan för att handla, blev en sväng på Sushi House medans Micke var upptagen och efter det for vi upp till China market. Vi hade tänkt köpa ris men det blev inte så utan lite småsaker istället. Glasnudlar, Spring roll pastry som man gör vårrullar av, Ramen och en Kikkoman soja. Åh va gott det ska bli att ha en massa vårrullar i frysen, ÄLSKART! Och Ramenkoppen jag köpte var det äckligaste jag någonsin luktat på. Nudlarna var perfekta men kryddorna man skulle hälla i vattnet gjorde dem oätbara. Skit då! Vi fick ju i alla fall fira att pengarna kommit med tre 9bitars lådor perfekt sushi från Sushi House ♥

Stressdag

Det har blivit så jädrans tråkigt att blogga igen. Har ju varit rätt upptagen idag så det är väl därför. Klev upp, sminkade mig, for in till Birsta med mamma. Direkt efter hemkomsten gick man upp till Örnen med James för att fira Chrystals födelsedag :)

Köpte ett par skor åt mig och ett par åt James. Gotta löve Skopunktens tag 3 betala för 2 erbjudande. Pappa fick sig ett par skor med. Efter det blev det jysk, IKEA och Birsta City. Blev lite shoppande på IKEA för min del, var inget speciellt dock. Kanske lägger upp någon bild imorgon. Måste ju komma igång med bloggandet igen! ^^ Nu är jag alldeles för trött och morgondagen kommer vara minst lika stressig. Är ju morsdag ♥ Love you mommy!


Mina skor, 199:-
Skorna invigdes på kalaset och mina fötter och våra kroppar är galet trötta. Blir helt slut och stel av att leka lekar med den yngre generationen! Man är ju gammal såklart.


James skor, 149:-

Kesoklipp

Nu var det längesedan jag laddade upp ett videoklipp på någon söt katt! Det är Keso som är med denna gång också. Han är oftast huvudpersonen i mina klipp har jag märkt, måste väl betyda att han är den roligaste katten :) Kesos favoritställe att bli kliad på är nacken, och det var ganska roligt första gången vi märkte att han gillade att bli kliad med en borste där ^^ Måste köpa en egen borste åt honom dock, är inte så roligt att rensa min borste från emelie/keso hår efter han kliats :p Och ursäkta röran på skrivbordet, rätt dammigt och stökigt!

Filmdags?

Tog inte värst lång tid för mig att hitta något roligt att göra. Water for Elephants är en film jag velat sett sedan några månader tillbaka, och den finns ute nu så jag tror nog det blir en filmdag. Det är mycket mysigare att se på film på kvällen dock, så jag är fortfarande lite osäker. Vi får väl se senare hur det gick!


Skitdag #2

Gårdagens pissiga dag smittade av sig på idag så det blir två dåliga dagar i rad. Började dagen med en mardröm, hatar sånt! Och då var det bara att kliva upp och surfa runt på internet tills klockan blev 12.30 då jag skulle gå ner till mamma och pappa för att sitta golvläggar-vakt. Dom har äntligen börjat lägga nytt golv åt mor och far, och det blev väl fint :) Men dom är inte klara än, blir fortsättning imorgon tror jag. Var mycket golv som skulle bytas, så man kan hoppas att allt fixar sig snart! Men trots att golvet blev fint så är det fortfarande en pissig dag. Och vad gör man åt det då, några förslag? Det enda som kan få mig på bra humör är päningen som kommer efter 12 slaget (Y)


Det är underbara Lulubell som är huvudkatten i mina mardrömmar nowadays :'c
Vill aldrig någonsin förlora min prinsessa, hon ska bli sådär ca 100 år gammal har jag bestämt ♥

Skitdag!!

Åh galet galen jag blev nu. Skulle ju beställa på rean på Halens, och jag har valt det jag vill ha inom en rimlig summa. Och eftersom att det är rea så är det väl mycket folk som beställer just nu. Så när jag ska kolla så att ordern är okej så står det att hur många objekt som helst som är "slutsålda"! Alltså de blir slutsålda på några minuter medans jag sitter och beställer. Blir tokig, måste ju leta om efter nya saker då och stressa som fan. Mamma skulle ju beställa en massa underkläder med, men såklart så blir allt hennes också slutsålt medans jag sitter och beställer. Såååå jävla tokig just nu. Har iaf skickat iväg en beställning som gick på 600-700 kronor. Hoppas för fan att allt går bra. Har haft en kass dag, blev ju lurad att skriva på ett abonnemangsavtal på domus också, fick det att låta som att man inte behöver betala för det bara var nåt man kunde prova på. Så fyllde jag i ett jävla papper som jag måste avbeställa imorgon. Så dumt, jag vet! Är för snäll med dessa jävla försäljare. Lämna mig ifred nu...



Så här fick beställningen se ut

Sommardoft

Idag har jag fått ett par grenar hägg (om det heter så) som luktar supergott. Lever väl bara för dagen men det är så mysigt med blommor. James har inte klagat än heller, han brukar ju få problem eftersom han är pollen-allergiker(?). Jag med för den delen, men jag tänker inte ge upp det bästa med sommaren bara för att jag blir lite snuvig, nysig och gråtig! Jag ska ligga på gräsmattor och lukta på blommor tills jag dör!!

Lasagne!

Idag bröt vi traditionen att bara äta James lasagne på min födelsedag! Tråkigt men sant, kanske dags för en ny tradition? Eller en ny smarrig måltid varje födelsedag? Vi får väl se! Hela familjen kom hit till oss iaf, James ringde ner Vincent också så vi alla åt en mumsig middag :) Medans James lagade mat diskade jag för hand i omgångar säkert 3-4 gånger. Har blivit en hel del diskningar idag xD


Dukat! Vi har dock bara tre stolar i lägenheten, men i förrådet så har vi fyra pallar som kommer till användning vid dessa tillfällen (Y)

Frukost + Gossip Girl

Som rubriken säger så är det nu dags för min frukost, men eftersom att klockan är 13.30 så är det väl snarare lunch jag äter. Eller ett mellanmål. Blir iaf lingongrova med ost/philadelphia, gurka och en skål med yoghurt ♥ Tasty if I may say! Tänkte också passa på att se säsongens sista avsnitt av Gossip Girl som jag sparat på hela veckan! Hört att det ska vara bra iaf, såklart! :D

TokLillan

HAHA skulle precis kliva ur James datastol eftersom Lillan låg på min. Och bestämde mig för att ta kort på hur rolig hon är. Jämt när hon ligger och myser och vi tänker "naw va sött hon ligger" så ser man det jävla uppspärrade ögat som stirrar på oss xD Hon slappnar sällan av helt när hon ligger ensam, utan hon vet när vi står och kollar på henne och då tittar hon på oss där hon ligger. Ser smått galet ut, men det är vår Lillan! ♥




Ursäkta den suddiga bilden, körde utan blixt så hon inte skulle blinka xD Så här stilig är hon iaf (Y)

Pray

Låten Girugamesh spelade in för Japan efter jordbävningen och allt hemskt som hände. Pengarna de tjänade på låten donerades till "JACK IN THE BOX Donation Project". Sjukt bra låt och Satoshi's röst är lika underbar som alltid!! Verkar som att det funkar att ladda upp klipp från youtube igen. Var väl bara jag som hade problem med det kanske xD GUTES IAF!


LOVELOVELOVE


Den andre mannen i mitt liv ♥

Städigt

Jag har varit superduktig och dammsugat och dammtorkat idag! James är i stan och kommer väl hem lite senare. Då passade jag på att spela hög musik och dammsuga. Skönt med en odammig lägenhet. Iofs, så ligger det snarare katthårstussar på golvet istället för dammråttor hemma hos oss. Eller kanske en liten blandning? :p
Har också unnat mig en varm och skön dusch, det är ju så jävla ansträngande att dammsuga soffan som är full med katthår så man var ju i ett behov av lite rinnande vatten :p Efter det tog jag en paus framför nyaste avsnittet av Hellcats, älskar mina serier! Dock är det väl dags för säsongens sista avsnittet i alla serier nu? Kommer sakna er i sommar! ♥

Och hur nice är det inte att jag var sugen på att höra The Lonely Island ft. Julian Casablancas - Boombox och tröck på next i itunes så var det just den låten som spelades? :D Konstig mening kan jag tro? jag orkar inte läsa/skriva om den mera så jag hoppas ni fattar vad jag menade! BEY for now


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tröttisar!

Sitter i min datastol med Lillan sovandes i knät. Alla sover förutom jag, James tog en nap medans jag såg sista avsnittet av Laguna Beach så nu är man av med den serien iaf. Vi tänkte ta en promenad upp  till Örnen eftersom det är sånt fint väder idag, och efter det tänkte vi nog duscha katterna som börjar lukta lite skunk ^^ Som jag sa så ligger alla utom jag och sover, Lulu sover ensam på soffan, Keso sover bredvid James och Lillan sover i mitt knä. Sötnosar hela högen ♥ Får se om jag får liv i karln snart så vi får lite solsken på oss idag :)

Game of Thrones

Blir en tidig seriekväll för mig och min James. Vi började kolla på Game of Thrones igår och den verkade bli bättre efter första avsnittet. Det finns bara 5 avsnitt ute än så länge eftersom serien är så pass ny, och ja. Den verkar lovande trots allt :) Det är ju så många stiliga män med! Och man kan ju aldrig tröttna på Sean Bean ♥ Ska äta lite rågform med ost och sallad till kvällsfika också, GOTT!

Tråk

Hej på er! Det blir inte många inlägg numera eftersom jag har så lite att göra om dagarna. Kommer nog hända lite skojigare saker om någon vecka eller så. Hoppas jag! :) Det jag gör numera är att kolla på serier, spela sims och pilla med IKEAs köksplaneringsverktyg för att det är så roligt. Tycker det skulle vara superkul att fixa ett nytt kök, det jag har står ju bara still. Inget lär väl hända men jag får väl drömma om det då! Väldigt roligt verktyg dock ^^ Här är bilden på hur jag skulle vilja ha det :p Allt på denna bild förutom vitvarorna, bord, stolar och socklar skulle gå på runt 8300kr. Skulle vara fint va? :D

Ny design

Vad tycker ni om nya designen? Satt och illustrerade lite i fredags och bestämde mig för att ha det som bloggdesign, när jag väl tänkte börja så hade jag ett jävla helvete med att koda bloggjäveln. Ville inte funka! Var ju så mycket som skulle göras också. Så jag frågade min kära bror Micke om han kunde hjälpa mig, han kan ju sånt där. Så han kom hit vid 21.00 igår kväll och satt i säkert två timmar med att koda sidan så den blev bra :) Det enda jag vill göra nu är att testa lite nya teckensnitt, men visst blev det stiligt? :D


GOOD JOB!!

Anusjobb

Mamma påminde mig igår om att det fanns en tjänst på arbetsförmedlingens hemsida som jag skulle söka. Så för att jag inte skulle glömma bort det så skrev jag ner det på ett papper framför tangentbordet så jag skulle söka idag. Igår kväll när jag och james skulle se på film så sa han

J: Vad är anus jobb?
E: AMS jobb står det ju!
J: Men varför använder du ett stort A och S men ett litet m?!

.. För att jag tycker om att göra små M såklart! Jag förstår att han blev förvirrad men varför i helvetet skulle jag skriva anus jobb på ett papper? xD

Tänkte söka lite anusjobb jag, någon annan som vill?

Ensam med katterna!

Va skönt det är att vara ensam hemma ibland. James är med grabbarna i knivtjärn och fiskar just nu. Premiärfiske både för dem och tjärn. Hörde att de hade snabb fiskelycka iaf, James smsade efter de börjat fiska och sa att han fick fisk på första kastet efter bara någon minut. Och det låter bra!

Jag som är ensam hemma då. Vad gör man, torkar lite kattpiss.. Inte så farligt, jag är ju van vid det här laget -.- En sak man måste göra när man är ensam hemma är att lyssna på en massa musik, hög volym är ett måste! Det är ju crusing här i Timrå ikväll också, blir väl en promenad bort dit med päronen kanske. Synd att det ska regna hela dagen. Fast jag gillar regn :) Så mysigt när det smattrar mot fönstret, och det är kul att gå med paraply också! Om det inte blåser såklart. Men nu ska jag fortsätta med vad jag än höll på med. Hör väl av mig senare perhapsyo?


Bild från förra årets fiske. Hoppas han får hem en fisk och inte äter upp den där borta dock! Och sånt här fint väder har dom inte idag iaf :D

Bak och städ

Nu har jag varit duktig! Blev sötsugen och bestämde mig för att baka en till sockerkaka av de sista äggen jag hade kvar. Den ska stå inne ugnen i mindre än 10 minuter till sen är den klar och ska kallna. Har man stökat till i köket efter en bakning så tycker jag man ska städa efter sig också, så under de 45 minuterna sockerkakan stått i ugnen har jag diskat upp all disk på bänken, maskinen går för fullt! Och allt som inte fick plats som wokpanna och bakgrejor diskade jag för hand. Bänken var skitig också så det blev en rejäl torkning utav den och spisen. Och snäll som jag är bestämde jag mig för att byta kattsand med! Fortfarande stökigt här uppe dock, längtar tills tvättiden imorrn så jag får det lite renare här uppe, har så jädrans mycket tvätt. Kommer inte bli roligt! NATTI!




Blev choklad i kakan denna gång med, det var lyckat!

Supernudlarna

I love my noodles. Men jag äter inte paketnudlar med tillhörande krydda utan James har lärt mig blanda en egen krydda som göra att vätskan blir sviiiiiiiiiingod. De nudlarna han brukade göra åt mig var så goda att man till och med sörplade i sig vätskan nudlarna kokat i. Så gott var det! Numera har jag inte orkat sörpla i min egna nudelvätska dock, inte varit sugen på det konstigt nog, det som är så gott!

Det du behöver är nudlar, buljongtärning (jag föredrar köttbuljong men hade ingen hemma), örtsalt, vanligt salt och ginsa kryddan är frivillig och inget måste. Verkar vara rätt svårt att få tag i. Denna köpte Rachelle i Filippinerna när hon var där, och nu är den slut så nu måste jag gå tillbaka till bara örtsaltet i vattnet. Men det är jättegott med! Iaf så efter nudelvattnet börjat koka slänger du ner en buljongtärning och kryddar med ginsa (½ liten påse brukar jag använda) och/eller bara örtsalt efter behag (rätt mycket för att få smak). Jag brukar krydda med båda om jag har ginsa hemma, det är även gott att salta lite med vanligt salt. Smaka av med en sked, och när du tycker vätskan smakar bra lägger du i nudlarna bara! Så lätt var det, enjoy!


Älskar mina nudeltallrikar med! ♥

Middagen

Idag var det egentligen min matdag, och då jag föreselog stekta nudlar. Låter gott va? James blev också sugen på det då. Men det är inte jag som brukar steka nudlarna utan jag låter min asiatiska man göra det istället. Karln har skillzen för sån mat måste jag säga. Det finns en del maträtter James brukar laga som jag inte bryr mig om att lära mig laga föränn jag måste, dvs den dagen han inte kan laga den maten åt mig.

Men det var ju som sagt min matdag, jag gjorde allt förutom att steka skiten! Jag kokade och sköljde nudlarna, tinade och delade kycklingfiléerna i småbitar, strimlade vitkål och lök SAMT GICK OCH HANDLADE DET SOM BEHÖVDES! Damns right. Jag tror dock att James räknade detta som sin matdag, vilket betyder att det är min tur nästa gång och han säkert kommer försöka säga att jag ska laga mat två gånger i rad för att han gjorde det och göra den där konstiga men ack så söta minen som han brukar göra mot mig ♥

PB

Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande de seanste dagarna. Det finns bara mindre och mindre att göra här hemma. Brukar ju alltid gå ut med Fiffi på dagarna men numera har ju Micke varit hemma vid den tiden så jag har förlitat mig på att han går ut med henne. Plus att jag och James börjat titta på Prison Break på kvällarna. Vilket leder till att vi är vakna så jävla länge för det är så svårt att sluta titta xD Längtar efter kvällens blivande avsnitt! Hörs imorrn gott folk

Tapetgodingar

Har suttit och spanat runt efter stiliga tapeter sen igår eftersom det börjar närma sig att tapetesera om i köket. Såklart så är det inte bara tapeter till köket som jag kollat på, utan även till de andra rummen. Iofs så har jag redan funderat på ungefär hur jag vill ha det. I sovrummet/vardagsrummet ville jag ha en fondvägg med min favoritfärg, lila. Inte helt lila utan något mönster. Och väggarna ville jag ha i en fin mörkbrun färg. Det är typ allt jag hade funderat på, nu kan det dock sluta hur fan som helst xD Så jävla svårt att komma på nåt till köket dock >< Här kommer iaf mina absoluta favoriter :)


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DENNA TAPET ♥ Så galet fin!







Bakgrundsbilden nr1!


Droooooool

Har just käkat lite hårdbröd med gurka till frukost/lunch/närmare middag, för att undvika att jag blir illamående hungrig och måste äta riktig middag så tidigt. Tittade även på nyaste avsnittet av DH som kom ut idag, bra som vanligt då! Efter DH såg jag att Keso låg och sov så sött på sängen att jag var tvungen att ligga och gosa på honom. Och då hände det.. HAN BÖRJADE DREGLA!!!!! Usch, han verkar inte märka själv att det hänger en droppe ur munnen heller xD Detta är ett problem vi brukar ha med honom. Typ när han lägger sig på oss för att vara mysig, och helt plötsligt landar det en droppe rakt på huden. Jaha, tack.. Men han är fortfarande världens sötaste myskille! Älskar min lilla prins ♥


Muffin!

Igårkväll var det äntligen dags att äta muffinsarna jag köpte! James smaskade på sin framför sin dator, och jag satt i sängen under täcket och smaskade på min medans jag såg några avsnitt av The City! Muffinsarna var såklart goda som alltid, typiskt nog så orkar jag aldrig äta upp en hel.. Så jag fick lämna lite utav den goaste delen. Gud va ledsen jag blev då! :'c


Köpt på ICA Supermarkt i Timrå! (Y)

Myspysen

Godmorgon! Och det säger jag bara för att det är dagens första inlägg, jag är inte nyvaken! Har gjort alla nödvändiga saker på internet nu och jag vet inte vad jag ska ta tag i härnäst. Keso och Lillan är smågosiga. Dom har turats om att sitta mellan mig och mitt tangentbord ett tag. Just nu är det Lillan som är på besök! Och hon andas på min arm så den blir kall, vilket är gulligt! Ja.. Vad fasen ska jag göra nudå? Köket ser ut som skit, det vet jag. Men finns det inget annat att göra? Måste rensa förrådet igen, men det är också tråkigt. Nu började iaf Lillan gnälla så jag antar att det första jag ska göra är att ge katterna frukost och nytt vatten! Cya laterz


Myspys Lillan! ♥

Flugjakt

Måste göra ett till inlägg och skriva om hur roligt vi hade "imorse" xD Både James och Stoffe blev väckta av katterna som hade märkt att en fluga var inne i lägenheten. Först satt den på väggen vid sängen, och då sprang Keso och Lulubell dit och mjauade på den för de kunde inte nå dit upp, då vaknade James. Efter det sprang dom bort till soffan när den flög åt det hållet, och då gjorde Keso jättekonstiga ljud hela tiden, vilket förmodligen var anledningen att Stoffe vaknade (och kanske att dom sprang runt på soffkanten som galningar och tittade på flugan). Var väl lite mitt fel också som sprang runt och filmade och skrattade :3 Jag fick inte till såna bra klipp dock, vi får se om jag lyckas få ihop någonting så kan ni få se. Men jag lovar inget! Katterna blev iaf helt vilda, har inte flugit något här inne på länge eftersom det varit vinter. Och när Keso äntligen fick tag i den stackars flugan så åt han upp den. Som vanligt!


I want your bugs!

Trötter

Jag är så jääääävla trött! Har nyss tagit en tupplur med james också. Kanske blir en tidig kväll så man får vända tillbaka dygnet lite. Inte för att det är så överdrivet fel, skulle väl vilja sova 1-2 timmar längre än jag tillåter mig själv att göra, så därför är jag rätt trött xD Plus att det är ganska mörkt i lägenheten och då blir man lite seg utav det med xD Det blev inga muffins igår eftersom jag var hungrig på mat och åt en tallrik med skitgoda nudlar istället och sedan orkade jag inte snaska mer på kvällen (förutom en bit av min sockerkaka som jag blev nöjd med). Dessutom hade vi ingen mjölk hemma som James måste ha till sina bakelser. Gamling, jag nöjer mig med saft jag! :p

Sockerkaka med chokladbitar

Har nyss tagit sockerkakan ur ugnen. Jag experimenterade ännu en gång. Men jag använde iaf formen jag vet är bäst för min kaka! Denna gång testade jag att hacka tre olika choklader och blandade i smeten innan den for in i ugnen. Jag vet inte om den blir god ännu utan det återstår att se. Halva kakan åker ner till mor och far ikväll så det är bäst att den är god!


Vitchoklad, blockchoklad och mörk blockchoklad.





Del av möbleringen

Här kommer två bilder på ena halvan av rummet vårat efter vi möblerade. Flyttade bara över soffan och tvbänken till andra sidan väggen, alltså bytte plats på dem. Och det blev ju iaf plats att gå på, eftersom kanten på soffan petade rakt ut i lägenheten när den stod på andra sidan. Saknar gamla möbleringen dock. Den kändes mer rätt  :p Inget kan ju bli perfekt föränn allt skit är sålt så jag hoppas på en snabb blocketaffär!



Kattmys

Här kommer ett till kort inlägg. Tänkte bara säga att dagen har varit väldigt lugn, har typ sprungit runt och småplockat i lägenheten idag. Var ner till mamma och pappa också. Blev en hundpromenad till ICA så jag kunde köpa ägg, smet ner 2 muffins i påsen också. Hittade ju mina favoriter ffs! Måste ju köpa lite då. Ni får se gobitarna senare när de skall ätas. Här kommer några kattiga bilder för alla tre har varit så mysiga idag! Typ legat och gosat överallt ^^ Sötisar!! ♥





Soup

Dagens middag = soppa. Jag åt ensam så då passade jag på att koka upp min älskade minestronesoppa som väntat på mig! Gottis som vanligt då. Tänkte bara skriva ett litet inlägg och sen ska jag går ner till mor och far. Hoppas dom har kul där nere så jag kan jona! Bey

RIV!

Jag har aldrig rivit tapeter så jag hade ingen aning om hur jobbigt det är. Nu ångrar jag att jag ens började! Men det är ett jobb som måste göras. Funderar på att köpa en ångmaskin som är till för att riva tapeter, vissa säger att den är bra och andra säger att den är dålig. Det är ju så jävla jobbigt att riva tapeter genom att gnugga vatten med en svamp. Det är ju flera lager att ta bort så man måste ju isf gnugga vatten på varje lager. Och de lossnar ju inte jämnt heller så jag blir fanimig less! Slut rivit för ikväll dock. Jag bli alldeles torr som händerna så jag har precis smörjt mig med lite dove ♥ Önskar mig själv en trevlig kväll, kanske lite glass och kakor? Because im fat!

Saftrecension

Måste tipsa alla som inte vet detta redan, men den här saften är fabulous! Skitgod, och våran är snart slut så jag måste köpa en ny imorgon om vi ska överleva här hemma! Kostar typ 20kr så det är den värd. Kom hit imorgon så får ni smaka på gosaft!

Middagstips

Idag var det min matdag, äntligen! För att fira det blev den en utav mina enkla favoritmaträtter: VINÄGERPASTA MED KÖTTBULLAR OCH KÖRSBÄRSTOMATER! Dissa inte förrän ni smakat det! Min första reaktion när James lagade det för något år sedan var faktisk "Euw", eftersom jag tycker vinäger luktar freaky. Men det var faktiskt jättegott! Och jag vill älltid äta det men jag tror James skulle lessna då, en väldigt ovanlig men god smak på annars så tråkig pasta :p Här kommer lite instruktioner om ni är intresserade! Det du behöver till denna maträtt är: Pasta, köttbullar, körsbärstomater, rapsolja, vitvinsvinäger, salt och vitpeppar.



Först måste du koka pasta. Jag personligen älskar de på bilden, men de bli otroligt hala och slibbriga så man måste hugga de jävlarna med gaffeln då man jag käka xD Medans de kokar kan du passa på att steka köttbullar. Mina är alltid frysta så det brukar ta några minuter det också. Sen så kan du börja dela dina körsbärtomater på mitten, och när köttbullarna börjar bli klara slänger du ner tomaterna i stekpannan och låter dem bli lite stekta. Det är en väldigt enkel och snabb maträtt faktiskt. Ni vet vad ni ska börja med nu.

När pastan kokat färdigt häller du den i ett durkslag och sköljer med kallvatten. Man vill ju inte bränna sig! Häll sedan pastan in en skål som du kan röra om med händerna i. Du börjar med att skvätta rapsolja på pastan så den blir lite slibbig. Du kan röra om pastan efter du skvätt på en del vinäger också. Förutom den ska du salta och peppra (med vitpeppar) efter behag. Smaka lite då och då om det är okej eller om du behöver mer utav någonting. När allt det är färdigt tömmer du ner köttbullarna och tomaterna i skålen med pasta och rör om allt tillsammans. En del föredrar kanske att värma upp det lite i stekpannan istället eftersom att pastan är kall. Jag brukar i alla fall inte göra det, tycker det är gott som det är :)


Jag glömde fota maten på tallriken så allt ni har att kika på är resterna som litte i en liiiiten form. Gjorde en ganska perfekt mängd mat för mig och James så det blev inte mycket över :p

Simstime

Sitter och spelar sims igen! Och tabbar till facebook mellan sparningarna som brukar ta sin tid. Har iaf bestämt mig för att testmöblera imorgon. Om James sover länge går det säkert smidigt, dock måste jag ut med Fiffi och det lär väl bli möblering någon gång efter det. Så man kan väl hoppas iaf! Datorerna måste plockas ner och allt måste dammas av, tycker jag då :P Här får ni kika på några till sims screenshots. Så här ser kändislivet ut för en sim, man reser till Paris och så får man inte ens sova ifred för alla jävla paparazzi(s?) som ska fota en. Sover ju dock på nå vandrarhem så man vet ju aldrig vem som spatserar in och fotar nakenbilder där!



Ommöblering på G?

Sitter och tänker på hur gärna jag vill möblera om här i lägenheten, och vad som skulle funka eftersom det är rätt trångt >< Och jag som hellre mäter upp och kollar om det skulle vara möjligt är nu sugen på att testa mina teorier! Har ju suttit i Illustrator och lagt ut fula svarta rutor där möblerna står nu och där dom skulle kunna stå xD Idag kan jag nog inte hålla att möblera, men kanske imorgon? Här kommer mitt förslag! Vill gärna höra era åsikter (A)


Rummet som det ser ut nu. Har inte placerat ut de möbler jag tänker sälja som vitrinskåpet och den onödiga byrån vid spegeln. Har heller inte plaverat ut Kattornet :p


Rummet som jag vill testa möblera. Har inte placerat ut vitrinskåpet, byrån eller kattornet här heller. Visste inte vart jag skulle ställa sängbordet så det fick stå lite slarvigt vid dörren. Kan hamna vart som helst eller ingenstans!

Fatcat

Keso sover tametusan 24/7! Vad är det för fel på goskillen?! Är det så tråkigt att vara katt, han brukar ju springa runt en massa annars. Han börjar bli fet också, kanske kommer ha en katten Gustaf här hemma sen. Orange, fet och lat!

Rosetter!!!

Oh herro. Har precis blivit klar inne i köket! Diskade för någon timme sedan och efter det bestämde jag mig för att putsa servettringarna jag hittade nere i förrådet i förrgår. Containern kommer hit imorgon och jag skulle rensa lite skit utifall det fanns nåt att kasta, vilket det inte fanns -.-

Iaf så hittade jag ett par gamla servettringar i nysilver som jag tror har varit mammas. Eller om hon gett bort dem till mig eller Tessan vet jag inte, tänkte iaf att det är roligare att ha dem framme än nerpackade i en låda med en massa skit :) De blir ju så dassiga av att ligga där nere, men nu är dem som nya igen! ^^ Fast jag hade bara med mig 5st upp, vilket betyder att jag råkade slarva bort någon där nere. Blev väl nerpackad igen den stackarn! Vi tar och börjar med en före och efter bild tycker jag! Visst är de typ världens finaste servettringar, rosetter och allt!

Funni

Jag har gått och blivit riktigt nördig. Har varit utomhus två gånger idag, promenad med Fiffi och en shoppingtur på Domus. Och resten av dagen har jag spelat sims och sett nyaste avsnitten av Hellcats och OTH. Skäms över mitt simsberoende! Har nästan spelat hela dagen alltså! Och därför har jag inte uppdaterat bloggen något, men jag har ju inget att skriva om heller :p Fick mig dock ett gott skratt för ett tag sedan när jag spelade Sims. Är simmen en "festprisse" så kan man dansa på köksbänkar när det är fest, vilket jag provade xD


Hade en beundrare som råkade stå lite för nära.


Kåta blickar ja!


Vad händer nudå?

Lätta VS Bregott

Har varit ut med Fiffi för ca 15 minuter sedan, då tog vi en sväng upp till apoteket och sedan till Domus för att köpa köttfärs! Är ju extrapris you know. Och jag tycker köttfärs är dyrt annars, varför jag tycker så vet jag inte. Är väl bara nåt jag fått för mig :p Så James får laga nån gomiddag idag. Kanske hans Chili con carne som jag älskar? :D Vi får  se!


Åh så jag har saknat dig lypsyl som luktar vanilj ♥


Och igår fick James köpa med sig ett äckel-lätta hem till vår bregott-lägenhet. Han klagar alltid på att bregott är så äckligt och svårt att smöra med och att Lätta är både godare och bättre. Isf kan han väl köpa sitt billiga Lätta och sluta slösa mitt dyra 26kr smör på sin pasta!

Fishy

Idag blir det en ensam middag för mig, James skulle käka i birsta med Stoffe så jag tänkte passa på att köpa min älskade Pasta med skinka och bladspenat från Felix. Men såklart så fanns den inte på Domus!!! Jävla skit, jag som var så sugen. Den maten är ju så gudomligt god att när jag ska röra om maten i micron efter halva tiden har gått så sopar jag i mig minst 2 tuggor, kallt men gott. Istället fick jag ju gå runt och leta något annat Och det finns ju inget som är i närheten av den goda smaken, så jag nöjde mig med en fiskgratäng. Har ju saknat det också, det mosigamoset med dillsmak! Plus att jag köpte en påse minestrone som jag inte ätit på år och dar. Lite gott fick jag med mig hem iaf :)



Lillan wants låda back

Lillan hade en låda på sängen som hon precis lämnat och gått in i köket. Då passar Keso på att sitta där, men så fort han börjar klösa på den så hoppar Lillan upp på sängen och stirrar på honom. This is what happened:


Keso sitter i Lillans låda...


Lillan går mot lådan för att psyka Keso.


Lillan sitter bredvid låda för att Keso ska fatta att hon vill sitta där igen.


Lillan fick tillbaka lådan, hennes onda plan funkade. Men vart gick Keso?


Dit. Han fick lägga sig utanför lådan och ha det mysigt istället.


Nu måste Lillan ta en tupplur i lådan så ingen tar den ifrån henne igen!


THE END

Sockerkaka

Glömde ju att berätta om min sockerkaka igår. Har varit jättesugen på att baka en paj på senaste tiden eftersom det var så länge sedan jag gjorde något alls! Men det har inte funnits några bra saker på Domus att baka med. Ville ha bär men dom kommer ju i alldeles för små förpackningar, och det blir bara så dyrt om man ska behöva köpa dubbelt, så det fick bli en sockerkaka med bär i istället. Inte nog med att jag skulle prova slänga i lite bär, men jag skulle prova min hittils oanvända sockerkaksform också. Jag vet ju att min sockerkaka blir bäst i en annan form, men jag var så nyfiken. Kakan luktade inte så gott när den kom ur ugnen för jag gillar inte den sura doften av varma bär, så jag trodde den var totalt misslyckad. Men den var faktiskt rätt god efter den kallnat :)

TS3 for the win

Här sitter jag mitt i natten och nördar The Sims 3. Har ju inte fått njuta av min egna dator på ett tag så jag har spelat nonstop sen alla drog här i från, vilket var innan 20.00 iaf om jag inte minns fel. Tiden flyger förbi när man spelar sims eftersom en minut i verkligheten är en timme i spelet, och man snabbspolar ju en hel del xD Denna gång var jag nyfiken på rockstar yrket, så jag är både superstjärna och rockstar! (Y) Därför min sim har sån konstig hårfärg. Måste ju passa på med extrema färger medans jag spelar en sim som inte föreställer mig själv ^^ Hon tänker precis sätta sig och kissa, efter det blir det en dusch och sen plocka ur tvättmaskinen!


Nu blir alla män pilska när de får se lite booty
RSS 2.0