HAHAHA ÄLSKA!

Syskonkärlek

Måste bara säga hur mycket jag älskar denna bild! Jag, Micke och Tessan då förstås ♥

Homie

Så här charmig kan man vara när man jobbar helg. Är ju ledig idag så jag har ytterst lite att göra. Väntar på att karln ska komma hem med sushi, and thats about it. Eller nej, jag väntar på ett samtal från min yrkeskonsult också. Så det är vad jag har för mig. Men imorrn är det slut på friden, då är det jobb mellan 9-19.

Och Lillan är såklart brunstig igen, vilket alltid är lika jobbigt. Var två veckor sedan hon fick piller sedan. Måste fan komma ihåg att tvinga i hon det regelbundet, orkar seriöst inte med hennes läten som kommer pågå i ca tre dagar nu. Den lilla tid man spenderar hemma kommer man ligga vaken pga henne. Ska trycka i Lulu ett piller också, hon brukar börja srax efter Lillan annars -.-

SISTA GÅNGEN MED TAPETERNA

Absolut sista frågan om vilka tapeter jag ska ha i köket nu, har nämligen inte bestämt än! Men nu får ni hjälpa till, slynans åsikt räcker inte! :) Och om ni inte märkt, så gillar jag vitt.



Nummer 1, älskar att man kan känna mönstret på tapeten. Som ni säkert kan se själva.




Nummer 2, asfin. Love it faktiskt! Men har så svårt att favorisera någon mer än andra.



Nummer 3, som jag egentligen inte gillar lika mycket som de andra två men ändå inte kan utesluta :p


Nummer 4. Om jag ska välja denna så måste ni verkligen övertala mig och ge en jävligt bra förklaring ill varför den är bättre än de andra.

Matigt inlägg

Sitter och kollar igenom min bildmapp som heter "I köket" och blir sugen på en massa saker.. Tror nog att tacosbilden gjorde mig mest sugen. Men trots mitt tillfälliga sug efter all god mat i världen så är jag nöjd med beslutet att äta paj idag! Blir nog bra mat att ha med i matlådan imorgon också. Plus att jag är på jakt efter ett bra recept på att tillaga en regnbåge (fisk). Imorgon tänkte jag göra i ordning en utav fiskarna vi har i frysen, är ju över 6st som måste ätas upp någon gång :p Och jag är så galet trött på att fylla den med smör, citron och dill. Finns det inget roligt att göra med fisken istället?


Vårrullar m. ris plus en skål av min älskade minestronesoppa på sidan om!


Mangokyckling


Potatis & purjolöksoppa


Inte vackraste bilden men jag äääälskar James Chili con carne!


Sushi, the love of my life


Köttfärs/vitkål/morötter maträtten jag inte vet namnet på än.


TACOS! Vill ha genast.


Färskpasta med sås som innehåller kyckling, bladspenat, soltorkade tomater och matgrädde.

Så här ser min kväll ut..






Tråkigaste människan

What up. Sitter här i datastolen och funderar på vad man ska äta ikväll.. James har somnat på sängen trots att han sa att han inte skulle det, så allt är som vanligt då! :p Har ju helgen ledig, vilket är ganska jävla skönt! Men trots de sitter man hemma och har bokat tvättid. Suck, känner mig typ skittråkig när jag sitter hemma  på en lördagkväll och man kan vara inne på drakbåtsfestivalen. Men jag har faktiskt väntat på en tvättid i snart 1000 år eftersom det är omöjligt att boka en tvättid på kort varsel. Måste boka 1-2 veckor i förväg för att det ska finnas en tid. OCH jag är en ensam kvinna som inte har någon kompis tillgänglig att joina mig endå :c Ingen vill vara hemma i Sundsvall med mig när de behövs! Kom hem nu


Verkar som att detta får bli kvällens underhållning, tvätta mellan 19-22 och i pauserna går jag upp och simsar lite

Can't hug every cat


Keso säger hej!

Oh herro. Kände för att skriva ett till inlägg idag och berätta att jag hade en väldans trevlig dag på jobbet, nvm att jag börjar få blåssor på tossingarna av mina nya skyddsskor. Har lärt känna lite fler arbetskamrater, och det är ju roligt att jobba med trevliga människor. Imorgon skulle det dessutom komma leveranser så då lär det väl bli en hel del plockande. Morgondagens pass är mellan 11-19.10 så det blir som dagens pass minus en timme. Skönt att få sova ut lite, iofs är det inte tidiga morgnar jag har något emot utan korta kvällar. Känns som att man kommer hem, orkar inte laga mat, diska eller städa och sedan måste man sova. Jag orkar seriöst knappt bry mig om att laga mat längre. Och när både jag och James jobbar så blir det som en svinstia här hemma -.- Imorgon är han ledig dock så jag kanske kan få honom att städa lite? Hoppas.. Hörs mera imorgon! Då ska jag spela sims (Y)

Slut

Nu skriver jag första blogginlägget på vad som känns som 1000 år. Har precis tvättat ansiktet och är ganska så trött och död. Har inte berättat om hur det går med min praktik på Biltema så jag ska säga detta. Det är ovant, jobbigt för fötterna och samtidigt roligt. Kommer förmodligen att vänja mig så småningom.

Var ju ledig i helgen för att umgås med Camilla med familj borta vid mamma och pappas husvagn i vivstavarvstjärn. På fredagen bliddere en utgång dock, men lördag och söndag var familjedagar! :D Ser sååå fram emot fredag denna vecka med. Är nämligen ledig då enligt mitt sprillans nya schema! Men jag jobbar i helgen så alla ni som är lediga då får komma in på Biltema och fråga mig om verktyg eller båtdelar så ska vi se om jag lärt mig något! Nattinatti
RSS 2.0