S N O R I G T

Här sitter jag och nyser, snörvlar, sprayar nässpray och torkar tårar i den ordningen. Jag känner mig så allergiskt sjuk. Ögonen vattnas, näsan rinner och kittlas så jag nyser helatiden. Plus att nässpray "smakar" hemskt när man ska suga in sprayen i näsan (låter äckligt men you know its true)! Halva köket är iaf borta nu och numera står vårat matbord där inne, yeey :) Dock har vi tärt med skåputrymmen så vi har klämt in alla skafferivaror i ett litet skåp. Men såklart använder vi inte allt. Blir ingen bakning på ett tag tror jag ;)

Annars fördriver jag min tid med att spela The Sims Medeltiden, är väl okej. Man måste ju fortsätta tills man får reda på vad som händer senare. Åååh gud va sugen jag blev på mjölk med jordgubbssylt i (aka jordgubbsmjölk)! Var tvungen att berätta. James och jag kollade på Harry Potter filmen igår, alltså Deathly Hallows part 1. Laddade ju ner den på bluray, blev så glad att jag somnade efter att ha sett de första 50 minuterna 2 gånger (james ville titta med), samt att jag såg en hel del till xD Duktigt! Jag vet itne om ni kommer fatta vad jag skriver, är en massa paranteser i denna text. Nu orkar jag inte skriva mera, godnatt!

Lulu säger också godnatt :3

Zimmat

Precis kommit hem från min simtur! Tror inte det bådar gott att gå hem med blött hår uppsatt i en knut utan mössa. Kanske därför jag börjar känna mig förkyld >< Fick iaf en fin kommentar från en av de typ 5 turkarna som var där. Elelr, först frågade han om jag var 100% svensk och sedan sa han att jag var skitsnygg (Y) Kanon de! Man är till och med stilig när man simmar :D Han måste sett fel ._.

Ja köket blev det inget med idag, det blir imorgon vi kör bort de på soptippen. Micke och pappa bytte iaf ut mitt illaluktande skåp, YEEEY! Nu får vi hoppas att glasen luktar normalt och att jag kan ha skåpet stängt hur länge jag vill ♥

Glömmer bort dig nu.

Fest bilderna uppe!

Nu har jag fått tag i bilderna från min 20 års fest :) De flesta bilderna är uppladdade på facebook. Bjuder ju även på bilder jag ser ut som skit på, bra va?! Det var Michael Hallin som var fotograf till bilderna jag laddat upp ikväll, sen vet jag ju att Fanny hade några bilder men hon glömmer ju bara kameran vart hon än går :p (Y) För töntarna som inte har facebook.... Så bjuder jag iaf på två fina bilder :D



Stress!!

Hej på er! Blev en stressig dag för mig, ingen simning dock. Sov rätt länge och vaknade av att pappa ringde på dörren för att börja ta ner skåpen i köket. Det är stökigt som fan numera men imorgon blir det en sväng till soptippen! Har säkert mer skit jag vill slänga men jag kommer vara så jävla utmattad senare. Har ju tvättid nu så det blir till att stressa fram tills 22.30 ungefär. Not very funny. Och efter det ska man vika tvätten och stoppa undan allt, och det är inte heller nådigt! Dock lagade James god mat åt mig förut så man fick i sig lite gotti ^^ Blev lax med kall dill/rom sås typ :) Väldigt smaskigt!

Måste ner till tvättstugan igen om 30 minuter och då ska jag torktumla de sista maskinerna. Men jag måste ju gå ner igen efter det för att hänga upp en del så allt blir torrt. Det är ett jävla slit med tvätt!


Så här rent och snyggt är det i köket nu :D Skåpen ska bort imorgon och sedan åker matbordet in och så ett par nya tapeter snart. Dock måste det jävla taket målas om innan dess, och det kommer inte bli roligt!!!

Sen och lång powernap

Oh va trött jag är! Och endå har jag precis sovit en massa. Efter vi ätit vid 20.00 ganska precis så lade sig James med Keso på sängen. Söta som dom var så kunde jag inte låta bli att gå dit att stjäla några pussar :) Men såklart somnade vi båda två! Vaknade 22.30, och då funderar man ju på om det ens är värt det att kliva upp. Jag är rätt säker på att James kommer kliva upp senare när han ser att jag är vaken, och då blir han vaken resten av kvällen också. Jag var tvungen att kliva upp för att dra ner persiennerna och lägga undan resterna efter maten. Men jag är ju mycket bättre på att ställa väckarklockan och kliva upp av den än James är iaf. So i'll be fine :)

Simningen gick okej. När jag kom dit var poolen full av gamlingar som simmade huller om buller över hela poolen. När de manliga "badvakterna" såg att det blev lite virrigt så la dom ut den flytande linjen i mitten. Och då blev det lättare, men fortfarande inte bra! De flersta simmar ju så segt att de borde flyttat över dem på ena sidan och de lite snabbare på andra xD Imorgon går jag inte dit direkt när de öppnar iaf. Jag var kvar tills 15.00 och endå var gamlingarna kvar, så jag ska fundera på det! :)


Sov bredvid den här söta killen nyss ♥

Bara i Timrå......

Å fyfan jävla skitsimhall! Här har jag förberett mig för att simma vid denna tid, för jag tyckte det stod att man fick simma från 10.00 om man har träningskort. Men såklart gäller det inte simkorten! Hur kan dom vara så idiotiska att de öppnar simhallen 13.30? Vem fan vill simma vid den tiden egentligen? Nu har jag ju slitit mig upp helt i onödan -.-
Nog för att jag visste sedan förra gången att det är då man får gå in, men jag trodde väl att det fanns några fördelar med att ha ett simkort. Aaaah va less jag blir. Kul att vänta i 2½ timme till, när jag väl är pigg! Är väl bara att käka frukost och spela lite The Sims Medeltiden som jag fixade igår...

Bweeeeee

Jädrans katter som väcker mig även fast jag skulle kliva upp! :p Lulu är rena rama väckarklockan. Skulle ju egentligen upp 10, men jag ställde om klockan till 10.30 igår för att inte stressa så mkt. Iaf så började Lulu jama 9.59! Duktigt ;D Och sedan när jag försökte somna om så håller katterna på att prassla i mina kartonger med köksgrejor i köket. Vilket gjorde mig nervös för jag vill under inga omstädigheter ha kattpiss i dom lådorna ><

Jaja, jag har en påse färdigpackad inför simallen så jag ska väl borsta håret, måla ögonbryn och eventuellt ha ett par kläder på mig. Vad tror ni? :p

Sleepytime

Heiii! Har varit väldans upptagen nu i helgen så jag har inte haft tid att skriva alls, och med tanke på att klockan är efter 03.00 så kommer jag inte orka berätta något om det nu xD Tänkte bara säga att jag haft en skitrolig helg, inget kunde göra den bättre :) Och lucky me som fick simkortet jag ville ha, ska kliva upp 10.00 imorgon hade jag tänkt, dra mig iväg till simhallen och efter jag är sliten och trött tänkte jag gå hem och eventuellt ta en powernap innan jag tvingar upp pappa hit :D Vi hade tänkt riva ner ena sidan av köket så vi kan ha ett matbord där inne, så det blir en del flyttande av grejor kan jag lova! Hoppas det blir bra ^^

Går och lägger mig med dessa gosisar nu jag! Nattinatti c:

Födelsedagen nästan över :'c

Nu är födelsedagen avklarad, ingen tänker på mig mera! Nu är det dags för annat nämligen.
Maten var jättegod iaf, och sällskapet var ljuvligt! Fick fina grejor med :) Imorgon blir det väl en tur ut till Birsta och senare kommer Tessan, Robin och Camilla med bussen. Då blir det till att göra sig snygg, äta middag och sedan drar festen igång! :D Mer bilder kommer senare eller imorgon, fick ju fina blommor jag måste fota!


Min fina middagsdukning! Ljusstaken fick jag i present av mormor och morfar. Fick dessutom ljus till staken, en asiatisk prydnadstallrik, pengar och.... ETT MÅNADSKORT PÅ SIMHALLEN I TIMRÅ! Det blev jag väldigt glad över. Ska ta en tur direkt på måndag (Y)


Öppnar presenter med mina nya hörlurar på, som var en present från mamma och pappa ♥
Tråkigt nog måste jag byta dem eftersom en hörlur va utan bas eller så, och det gillar vi inte! Hoppas jag hittar några som är lika fina som dessa :) Med hörlurarna fick jag också ett sår på fingret! Dumma plastiga förpackning. Men James hjälpte mig med ett Lejonkungen plåster! (Y)

Today's the day!

Japp jag är officiellt 20 år gammal! And it feels gooood :D
Har varit en lugn dag hittils, har öppnat ett paket från Micke bara. Och jag fick en skitsnygg iPod nano! Me likey ;D Då kan jag kanske promenera en massa till sommarn med musik i öronen ^^ Ville ju det förra året men jag hade inte ett skit att lyssna på, hade världens skittelefon med glappt uttag till hörlurarna, och då blev det mindre roligt :p Nu kan jag dessutom kika på film eller serier på dendär lilla grejen xD

Härnäst är en shoppingrunda på Coop planerad så jag och James kan handla grejor inför middagen. Och så ska det ju bli en tripp till mormor och morfar hade jag bestämt. Får väl se om det sker innan eller efter middagen :)


Den till vänster är miiiin! ♥

Lilla prinsen <3

Nääää kolla på den här sötnosen!!!!! Jag har precis kopplat bort kameran från datorn, och vad ser jag inte då? Keso som somnat under täcket jag lade över honom! Han är ju så fiin ♥ När jag kom hem för nån halvtimme sedan så låg han på min datastol, så jag flyttade honom och la han på sängen med täcket över sig. Å titta, han är ju så fin min lilla prins!

Nedräkning

Hejhej! Nu är det bara några timmar kvar tills min födelsedag officiellt börjat! Yeey ^^ Det lär väl bli en rätt lugn dag eftersom det ska bli röj på fredagen istället :) Blir väl till att hälsa på mormor och morfar en sväng. Och under kvällen ska James laga lasagne (precis som förra året), fast denna gång ska vi äta med resten av familjen nere på Mellangatan :D

Idag har jag varit in på MAX för att lämna mitt CV till Sofie som hjälpt mig hittils, hoppas det går bra med allt! ^^ Och efter det så var jag in på birsta city för att köpa en hårfärg. Som jag sa att jag skulle (Y) Det blev till att prova en ny sort. Jag litar egentligen inte på rödfärgen på kartongerna eftersom de bara e en massa skit. Men denna hoppas jag ska funka iaf :)

OOOCH snälla Christian kom hit med en tidig födelsedagspresent förut :3 Skitglad blev jag, tack så jättemycket!! Kul att någon håller koll på min önskelista ;)



Presenten jag fick av Christian! :)

Löve it!

Tänkte bara skriva lite om en bild mamma laddade upp på facebook förra året på min födelsedag. En hel mapp med pinsamma bilder från min barndom rättare sagt. Undra om det finns några fula kort kvar tills denna födelsedag ens xD Anyways, bilden är från någons födelsedag. Och av någon anledning ser jag alltid busigt glad ut på alla tårtbilder. Ni vet vad det betyder va? Jag ♥ tårta, big time! Och marzipan har alltid varit min favorit! :D

Mer mer mer

Mera kuddaaaaaar!!! Japp, tog 2 extra kuddar av mamma. Så jag gjorde klart den sista blommiga kudden, som tyvärr fick en lite annorlunda storlek än de andra 2. But that's okay... Plus att jag gjorde en kudde av en gammal t-shirt som Tessan gett bort för länge sedan. Jag tyckte trycket var för snyggt för att bara kastas bort så jag klippte sönder den istället! :D Tihi, hoppas inte det gör nåt? (A)

Mamma gav mig en rosa tröja med paljetter som hon ville göra en kudde av med. Men efter jag klippte sönder den undre delen av tröjan så såg den ut som en snygg kort, pösig tshirt som är så populära nu. Men eftersom den är så rosa så antar jag att jag inte skulle använda den så fruktansvärt mycket heller. Så det är kanske lika bra att sy en kudde till mamma :p

Röda problem -.-'

ÅÅÅH va trött jag blir på detta hår som jag vill ha rött men som aldrig vill hålla sig rött! Vill ju ha en fin hårfärg tills på fredag då de e fest, men klart som fan ska allt vara så jävla krångligt >< Varför kunde jag inte bara födas med eldrött hår så skulle allt vara mycket lättare just nu? hbujbshbgjqgvbSDKJGSABHFKAUFYAVBRFRGEKBALEGBA!!

Antingen åker jag på birsta och letar efter en röd hårfärg som inte kommer bli perfekt men iaf täcker min utväxt, eller så lägger jag 200-250kr på revlon nutri color creme flaskan med hårinpackning som rinner ut efter 2-3 tvättar (och som dessutom inte täcker utväxt).. Lutar väl åt den jävla skabbiga birstahårfärgen som inte kommer få det röda resultat jag vill ha. Men då slipper jag se ut som en råtta i hårbotten iaf. Ska väl ta mig in imorrn eller i övermorgon och kirra hårfärgen då, eftersom jag antar att jag jag bestämt mig nu xD

Vädret ♥

Jag lövar det här vädret asså! Hur skönt är det inte att vakna av solsken och kliva upp för att öppna fönstrena och känna fläktandet av vårvinarna!!! Så poetiskt. Det är så skönt när solen lyser upp lägenheten. Man blir å glad av dessa härliga morgnar :) Jag har iaf suttit och planerat vad som ska göras innan födelsedagen. Såsom städning och vad fan jag ska göra med mit hår?!
O M G
Tänkte höra med Slynan var hon har för tips men jag tror hon är så upptagen med skolan just nu, och då blir det svårt! Har dessutom inte träffat henne på 1000år prick idag >< Måste ju catcha upp lite i skvallret and you know... Jag sitter till och med inne på msn utifall hon loggar in ;) Duktig jag!



Hade tråkigt när jag redigerade min nuvarande profilbild, så råkade jag dra lite hullerombuller i curves och tyckte det såg roligt ut :D

Kuddar & God of War II

Ja det tog väl inte lång tid? Tihi. Ja nu ska ni få höra om kvällens syssselsättningar. Jag har sytt klart två styckna kuddfodral (helt själv)! Skulle blivit 3 men jag hade ingen kudde till den sista så jag måste kika om mamma har någon hon kan undanvara ^^ Blir väl klar imorgon då isf.

Och plus det så har jag kopplat i vårat (familjens) Playstation 2 och spelat lite God of War II, med hjälp av James som klarat ut det spelet förut. Är tamefan ett roligt spel :) Dock står det YOU ARE DEAD just nu och därför tog jag en lång paus för att sy klart kuddarna xD Jag är väl en sån som blir less rätt fort om det går dåligt på spel (A) Kanske vore rätt skönt att bara stänga ner skiten och lägga sig på sängen och kolla på film eller så. Igår somnade jag till Yu-Gi-Oh! The Abridged Series nyaste avsnitt som jag inte sett. Och fan va skönt det är att sova alltså! Blir dock alltid förvånad när jag vaknar numera? Whats up with that?!


Bootzen

Har glömt att berätta om min tidigaste födelsedagspresent! Ett par skor som är köpta på Petterssons här i Timrå med 70% rea :) Det gillas ganska mycket, de kostade 179kr. Och de är dem väl värda? :) Kan dock inte använda dem när det är halt ute för då flyger ja på arslet säger Tessan som haft likadana. Men det kan jag väl leva med! Här i Timrå är det mest slask och inte så mycket is kvar. Men i stan dessutom... Aj aj aj! Det fick vi lära oss i onsdags :p

Ja ikväll sitter jag vid bärbara ännu en gång xD Ska ladda in lite bilder på min dator efter James och Micke spelat klart matchen de håller på med så jag inte förstör något för dem :p Och efter det blir det ett till inlägg med kvällens sysselsättningar! :D Cya laterz


Presenter från Filippinerna!

God morgon på er! Jag har varit vaken i ca 40 minuter by now och kom på att jag skulle ladda upp bilderna från igår kväll då Rachelle och Chrystal (James mamma och lillasyster), kom hem från Filippinerna. Klart de hade en massa packning de behövde hjälp att bära. Och det fanns en hel del snacks/kryddor samt en massa kläder de köpt med sig hem. James kastade sig över snackslådan eftersom han saknat Filippinska gosaker, var ju ett par år sedan han var där sist :) Och när vi kom hem blev det till att fylla upp två kökslådor med snask. Inte illa va?

Jag fick 3 klädplagg av Rachelle som var jättefina! Dock var två av dem rätt trånga eftersom jag är väl lite bredare än kvinnor från Filippinerna xD Men klänningen satt jättefint! Speciellt med ett svart midjebälte till. Me likey :)

Grabbarna sover fortfarande här uppe, så jag försöker vara lite tyst när jag skriver iaf. Är lite svårt, mitt tangentbord är inte så smidigt. Dags att köpa ett nytt kanske? :)



Plagg 1 & 2. Vitt linne med svart spetströja utanpå, pretty!
Klänningen satt perfekt! Längtar tills sommaren då jag kan använda den :)


Plagg3. Så galet söt! Var ju som gjord för mig :)


Detaljerna på ryggen, några söta rosetter :3

Gårdagen!

Sent att uppdatera om gårdagen men min dator är rätt så upptagen om dagarna.. av min bror xD Jävla karlar som sitter och spelar hela tiden -.-' Sitter vid mammas bärbara dator nu och tänkte skriva av mig, samt spela lite maplestory eller så :)

Anyways, igår va jag, James, Tessan och Micke på förfest hos fyrmänningen våran. Det var en ashärlig kväll med en himla massa folk man inte träffat på ett tag! Tessan hade lagat middag åt oss i familjen och efter det var de bara att göra sig fit for fight! Blev Ramones tröjan James köpte åt mig, samt den svarta korta tröjan jag aldrig vill skiljas från! Gör ju hela outfiten lite extra rockig, och det gillar vi!

Jag ska väl uppdatera lite mera imorgon antar jag, har ju en del grejor att berätta om denna kväll men jag måste ladda in bilderna på min dator först, och där sitter ju Micke just nu :p Får väl kanske tillbaka den efter.... 03.00? Haha jaja men vi hörs om några timmar allihopa! Pyss

Dags att färga lite hår tror jag! Och klippa, men det är Slynans jobb :D

Nästa torsdag plix ♥

Här sitter jag framför datorn och tuggar på en utav bananmuffinsen jag bakade igår. Dom luktade så jävla gott! Men var inte alls lika goda som de luktade. Istället var de typ småtorra och smakade inte alls lika mycket banan som jag trodde. Hade gärna haft dem lite sötare också. Kanske skulle haft nåt krämigt på toppen?

Ja och eftersom jag varit så dålig på att uppdatera så kan jag säga att i förrgår kväll så följde jag med Tessan ut på krogen, Micke och James hämtade oss och då for vi mot MAX för ett nattmål. Första gången jag orkade äta upp alla strips och min 90g hamburgare.. Duktigt!...
Och igår vaknade jag med en liten huvudvärk som försvann med en voltaren, tog en dusch och efter det for jag, pappa och Tessan in till Birsta för att ha lite skoj :) Skönt att jag inte var bakis utan bara hade huvudvärken. Annars brukar jag ju få sitta i duschen för det är så jobbigt att stå xD Inte särskilt charmigt eller hur.. Och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fyller år :D

Vad är det för skitväder idag? Jag vill inte ha mera snö!!! Och det vill inte Keso heller, han vill ligga på köksbänken och sola sig på morgnarna. Men det går ju inte när det är mulet!

Snart vila!

Om ca 45 minuter ska jag och James hämta all tvätt. SKÖNT att äntligen få ta de lugnt resten av kvällen. Jag har bestämt mig för att koka upp lite soppa, rosta några mackor och kolla på veckans avsnitt av Pretty Little Liars när jag är klar! Det är en bra belöning för dagens slit. Nästan allt är väl rent, några glas som ska in i diskmaskinen och några nallar som ska ner i förrådet tror jag nog. Men det hinner jag väl säkert med imorgon ^^ Då kommer nämligen Tessan hit igen, vilket är roligt! :D


Det var så soligt och fint väder idag när jag hade min dammtorkningsperiod att alla katter låg någonstans och chillade. Bara jag som fick stå och slita :p


Sådär blev min lilla blomma. Ser lite naken ut just nu men jag måste komma på något att ha i xD


Så här såg det ut efter att James dammsugit under soffan, Keso var i himmelriket då iaf.
Mest pga pappersbollarna han "slarvat bort" :D


Städdag igen!

Morrnmorrn! Jag har varit vaken sedan 9 imorse och dammtorkat xD Jag har ju tvättid ikväll och då brukar jag vilja passa på att ha en städdag. James sover fortfarande men jag föredrar att plocka om han inte är hemma eller om han sover, annars är han bara ivägen :) Så, jag har dammtorkat klart snart, och senare får James dammsuga. Det låter väl rimligt.. Han kanske kan få bädda sängen också?

Iaf, hag har inte bara dammtorkat utan flyttat om lite dekorationer också. Det är ju sjukt fint väder ute, fast bara soligt fint. Det var inte särskilt varmt märkte jag. Var precis ner på blomsteraffären här nere för att köpa lite grejor. Handlade bara för 50lappen men fint ska det bli! Fönstrena är öppna så länge det går idag tror jag, så skönt att få in lite ny luft ibland xD Haha.

Blomman till vänster köpte jag för 40:- som jag ska plantera senare :) För resterande 10:- köpte jag en lila bambupinne (sticker upp bakom solrosen) xD Gotta love the lila ♥


När jag plockade ut blomman klippte jag bara upp påsen, och såklart kryper Lillan in med sin lilla stjärt där i och njuter av solstrålarna ^^ Hon får aldrig nog av påsar!

Semlor igen!

Som rubriken säger så håller jag på att baka semlor igen. Varför? FÖR DET ÄR JU SÅ JÄVLA GOTT ♥ Har precis tagit ur första plåten ur ugnen och satt in den andra. Denna gång bestämde jag mig för att göra bara små semlor istället för 50/50 som jag gjorde förra gången. De små är godare eftersom det inte blir för mycket bulle xD Plus att det är lättare att stoppa i sig en liten jävel när man blir sugen :D Så 32 småsemlor blir det, och jag tar ner hälften till mamma och pappa och behåller hälften. Antar jag? Känns som att vi får en jävla massa mer semlor att smaska på äm dom får.. Tar kanske med mig några och går bort till mormor och morfar sen då. Brukar ju bli sånt på helgerna :) Jaja gotta go och ta hand om mina bakverk! Cya laterz

Önskelistan! :D

Igår natt kände jag för att göra en bild-önskelista inför min födelsedag som är om 11 dagar :D YEEY ♥ Inte för att jag kräver 1000 presenter men för att James är så jävla dålig på att veta vad han ska köpa -.- Och jag ska ha en bra present damnit! xD Förra året blev jag glad för mitt tallrikset, salladskål+bestick från IKEA och mitt halsband från Guldfynd. Men då hade jag ju också tjatat om att köpa ett tallrikset i flera månader också, vem vill ha bara fyra tallrikar att äta på? Not me, jag vill ha ett helt set! Och det skulle inte skada att fylla på med några fler tallrikar heller, haha :D Jag tänkte guida er genom min lista nu! Ingen vidare nummerorning egentligen :)

1. IKEA's Dinera Dekal set (VILL HAAAAAAA)
2. Escada Taj Sunset parfym = ♥
3. Toastjärn! (Jag ♥ toast)
4. Ringar, för det är snyggt! :D
5. Halsband, bcuz i like it!
6. Noshörning och Giraff från JYSK. Gillar lite afrikansk dekor atm xD
7. Ögonbrynstrimmer! Min gick söndet för typ 2½år sedan och jag vil ha en ny (Y)
8. Ett par Reebok Easytone att spatsera runt i och bli fit!
9. Min Nokia Xpressmusic 5610 vill bli lagad! ♥ Miss You
10. Jag vill beställa massvis med skor från amiclubwear! :D
11. Ett par snygga hörlurar från scullcandy skulle sitta fint!

Morgonpigg

God morgon alla tröttisar. Jag lyckade inte somna om trots allt! Slog på några avsnitt av Yankee-kun to Megane-chan och försökte sova, inte alls min favoritserie men den får duga tills jag hittar nästa kap ;D Men eftersom mitt sömnförsök inte lyckades så klev jag tillslut upp för att sätta mig här framför Adobe InDesign och redigera pappas CV! :D Sånt tycker jag är kul, älskar att sitta i InDesign! ♥ Min favorit inom Adobe kretsen tbh :)

Men nu måste jag fundera på vad jag ska hitta på härnäst.. Är rätt hungrig så det blir väl en skål med fil och crunchy till frukost, MUMS! Och kanske någon film eller serie får duga? Finns väl kanske inte så mycket annat att göra endå. Om jag inte ska börja packa den jävla lådan med vinterkläder som jag har planerat -.-'

Fick just ett plötsligt sug av att se Basilisk igen! Måste... ladda.... neeer....


Tangled x2

Hallihallå såhär tidigt på morgonen! Nej jag är inte vaken med vilje, jag tänker försöka sova igen snart :) Kattfilten blev klar iaf! Måste bara få reda på hur man ska fästa sista tråden samt fästa alla trådar där jag bytt färger, har kommit igång med det litegranna iaf ^^

Annars bestämde jag och James oss för att ha en liten filmkväll igen, precis som igår då vi såg Tangled. Så vi tog fram lite chips och sourcream cheeserings ♥ Yummy!
Tråkigt nog så var det ingen utav alla de nya filmerna som kommit ut som intresserade oss. Jag vet inte varför James inte var sugen på någon annan film, men min anledning var att Tangled igår var så jääävla bra så man sitter och tänker på den helatiden och då är det ingen annan film som ser inressant ut xD Funny men så är det. Så det fick bli den igen (Y) Vi ser väl en utav de andra filmerna när jag är på annat filmhumör :3 Meeen för att avsluta inlägget så är Tangled jättebra och alla borde se den :) Todilooooooo


Älskar Maximus ♥

Kattfilten snart klar!

Jajamensan! Jag har stickat en del idag, och innan dagen är slut så ska katterna ha fått sin nya kattfilt att mysa på :D Har bara några "vändor" kvar sedan är den klar. Men innan dess ska jag ta en tripp ner till mor och far för att kika på halv åtta hos mig. Klart jag blir kvar lite längre än så också, men jag hinner väl skriva lite mera senare.. Kan man hoppas :D Cya later!

Allt ni missat!

Jag har precis laddat in bilder från kameran. Där fans det bilden från den gången jag lovade er en bild på mitt matbord när jag hängt upp tavlan xD Det känns som att det var ett tag sen iaf :D Så ni ska få se lite bilder på saker jag varit för lat för att informera er om ^^

Idag bland annat har jag, James och Micke varit in till stan en sväng. James hade nåt papper att lämna, och då tänkte vi passa på att käka sushi! För det är så jädrans gott ♥ Vi brukar tidigare köpa på Sushi Bar, men efter vi provat Sushi House så märkte vi att de smakade precis likadant om inte bättre, och vi är numera trogna Sushi House kunder! Vi åt varsinn 9 bitars låda efter vi kom hem vid 15.00, och så har vi en låda kvar i kylskåpet. Det är ju tamefan 3 för 2 där borta så vi får alltid med oss en till låda. Hur bra är inte det liksom?! :D Dock kan jag erkänna att miso soppan på Sushi Bar är mycket godare. Men det kan jag leva med ;)
Jaja här kommer lite bilder då!




Äntligen har jag fått hjälp med hyllan mamma gav mig i julklapp, Tack Micke!
Dock for klädhängaren ner någon dag efter hyllan for upp så jag är inte superglad över det! xD


En utav de fina saker jag fyndade på Erikshjälpen med mamma i lördags :)


Klart jag inte kan låta bli at baka semlor när det var fettisdag igår! Vet fortfarande inte hur man uttalar det, säger väl semmeldagen istället. Låter bra det med (Y) Det blev en del mer semlor än så men jag gjorde dem i omgångar, plus att jag och mamma delar på gosaker här i Timrå! :D

Dålig update som vanligt...

Hejhej allihopa som inte hört av mig på 1000 år eller så. Min vardag är så tyst och tråkig så det är därför jag varit så oaktiv, men numera så min bror är hemma från Irland och min andra bror har sportlov så har jag två karlar till här uppe då och då :p
Just nu ligger jag på sängen och "surfar" på mammas bärbara medans James och Micke spelar LoL. Men nu har de precis spelat klart, hann inte ens skriva klart stycket tametusan!! Jaja så kan det gå, måste ju påminna er alla om att jag fyller år snart! Den 24 mars blir jag en fullvuxen dam. Thats right, the big 20!
Ooooch den lilla informationen om mig får ni nöja er med för ikväll/natt, ska verkligen försöka skriva iaf ett inlägg om dagen från och med nu xD Måste ju börja räkna ner kanske? :D Natti
RSS 2.0